Karbantartás

Bármit is keres Fordjához, mindig számíthat a segítségünkre. Akár kedvező szervizajánlatainkra kíváncsi, akár a kiterjesztett garanciáinkra, esetleg egy hasznos ötletre azzal kapcsolatban, hogyan tehetné autóját még biztonságosabbá és kényelmesebbé – mi örömmel segítünk Önnek.


A FORD SZERVÍZ ÉRTÉKEI


Kiváló technikai felkészültség
Mi ismerjük a legjobban a Fordot. Márkaszervizünkben speciálisan képzett szakemberek várják Önt és Fordját. Autója nálunk mindent megkap, amire szüksége lehet: a Ford által fejlesztett eszközökkel, valamint a legmodernebb kifejezetten Fordokhoz fejlesztett diagnosztikai rendszerrel nincs az a hiba, amit ne vennénk észre, és ne tudnánk elhárítani.


Kényelem
Mi ismerjük a Fordját. Forduljon hozzánk, ha szervizszolgáltatásra, eredeti alkatrészekre, első osztályú javítási munkára vagy megfizethető biztosításra van szüksége. Nálunk mindezt egy helyen elintézheti! Ha a helyszínen meg kívánja várni a javítást, azt kényelmes, légkondícionált, ingyenes Wi-Fi eléréssel rendelkező ügyfélváróban teheti.


Rugalmasság
Ügyfeleink minden kívánságát igyekszünk teljesíteni – még a legkülönlegesebbeket is. És ez nem csak a szolgáltatásainkra igaz. Rendkívül széles alkatrészkínálatunk lehetővé teszi, hogy olyanná varázsolja Fordját, amilyenné csak szeretné.


Eredeti Ford Alkatrészek
Mikor egy Ford kigördül a gyárból, kizárólag eredeti Ford alkatrészeket tartalmaz, melyeket mérnökeink arra fejlesztettetek, hogy tökéletesen működjenek együtt. Ehhez később is érdemes ragaszkodnia, hogy Fordja mindig a legjobb teljesítményt nyújthassa, és hogy Ön továbbra is a legnagyobb biztonságban autózhasson.


Őrizze meg autója eredeti állapotát!
Az évek múltával autójának egyre több törődésre lehet szüksége. Ha hozzánk fordul, speciálisan képzett szakembereink kizárólag eredeti Ford alkatrészeket használva, megfizethető áron gondoskodnak arról, hogy autója mindig megbízhatóan üzemeljen, nem számít mennyi idős. Válassza a legjobb megoldást autója karbantartására: forduljon hozzánk!


Karbantartás
Fordjának rendszeres karbantartásával (akár a megadott időintervallumokon kívül is) megelőzheti, hogy autójának apróbb problémái komoly és drágán javítható hibákká váljanak. Vizsgáltassa át autóját az előírt futásteljesítmény elérésekor vagy évente (amelyik hamarabb bekövetkezik).
 
A kiváló minőségű Ford szervizmunka eredménye:
•  Az Ön nyugalma
•  Csorbítatlan jogosultság a garanciára
•  Értéktartás


Amire biztosan számíthat:
•  Rendkívül versenyképes termék- és szolgáltatás ajánlatok
•  Önnek megfelelő időpontok
• A számla és az általunk nyújtott szolgáltatások, javítások részletes magyarázata, valamint Önnel egyeztetett, pontos árak


Online Szerviz Bejelentkezés


Ford Garancia

Akár új, akár használt Fordja van, szeretnénk, ha - amennyire csak lehet - boldog és gondtalan tulajdonosa lenne. Éppen ezért széles körű garanciális szolgáltatásokkal és támogatással igyekszünk kielégíteni az Ön egyéni igényeit. Így Önnek csak az utazás élvezete marad, a többit pedig ránk hagyhatja.


Alapgarancia, Ford Extra Garancia

Az Ön új Fordja automatikusan 2 éves alapgarancia-védelemmel rendelkezik, extra költségek nélkül, valamint a Ford további három évre, modelltől függően 100.000-200.000 kilométer-korlátozással, Ford Extra Garanciát biztosít minden 2013. április 1-től gyártott személy-, és haszongépjárműre.
Ezáltal a Ford garancia akár 5 évig biztosítja a gondtalan autózást. Az összes javítást a legmagasabb szintű minőségi előírások szerint végezzük. Ráadásul, ha eladja Fordját, a garancia átruházható - ami valódi előnyt jelent az új tulajdonos számára.


Alkatrészgarancia

A Ford márkakereskedők és hivatalos szervizek csak eredeti Ford alkatrészeket használnak a garanciális javításokhoz. Ezek az alkatrészek megfelelnek szigorú minőségi és biztonság előírásainknak, így nem befolyásolják az Ön Fordjának teljesítményét és értékét.


Online Szerviz BejelentkezésE-mailt/visszahívást kérek!


Ford Assistance

Amennyiben a gépkocsiját nálunk szervizelteti, az alagaranciához kapcsolódó, első szervizig érvényes  Ford Assistance szolgáltatást a következő esedékes szervizig meghosszabbíthatja.

Ha a gépkocsijával műszaki hiba történik, készítse elő a forgalmi engedélyt, és Magyarországról hívja a 06 80 204 635 telefonszámot, külföldről pedig a +36 1 345 1728 telefonszámot.
 

A Ford Assistance a következő előnyöket biztosítja Európa szinte minden országában:

• Országúti segélyszolgálat és javítás
• Vontatás a legközelebbi hivatalos FORD Márkakereskedésbe vagy Szervizbe
• Az utazás folytatásának biztosítása különböző lehetőségek által
 
Amennyiben a javítás nem végezhető el a meghibásodás napján, a következők közül választhat:

• Bérautó biztosítása maximum két munkanapra
• Első osztályú vonatjegy az utazás folytatására
• Repülőjegy maximum 600 Euro értékben, amennyiben a vasúti út meghaladja a 6 órát (fedezi a jármű elszállítását is)
• Szállodai elhelyezés a javítás idejére, de maximum 3 éjszakára, személyenként és éjszakánként 100 Euro+Áfa értékhatárig reggelivel együtt (amennyiben a műszaki hiba otthonától 80 km távolságnál messzebb következett be).

A fenti előnyök maximum 9 főre terjednek ki (egy Ford Transit férőhely kapacitása). Műszaki hibának tekinthető az az esemény, amely során a gépjármű meghibásodása azonnali menetképtelenséget okoz és amely lefedett a Ford Assistance által.


Online Szerviz BejelentkezésE-mailt/visszahívást kérek!

Márkakereskedésünk hírei


Feltételek Adatvédelem Állásajánlatok