Foglaljon szervizidőpontot a hivatalos Ford márkakereskedőjénél

Az egyszerűbb ügyintézés érdekében jelentkezzen be Ford Fiókjába, ahol személyre szabott online funkciók sora áll rendelkezésére. Amennyiben nincs Ford fiókja,  ide kattintva regisztrálhat.

Márkaszervizeinkben magasan képzett szakembereink segítenek Önnek autóját csúcsformában tartani. Megfelelő karbantartással az Ön autója is megbízhatóbb, gazdaságosabb és értékesebb.

Aktuális kedvezményes ajánlat**
Foglaljon online időpontot szervizszolgáltatásaink valamelyikére most 5 000 Ft kedvezménnyel! A szolgáltatások kiválasztása lépésnél használja az alábbi kuponkódot, és érvényesítse kedvezményét a márkakereskedőjénél.

Az ajánlat 2020. december 31-ig érvényes. További részletekről tájékozódjon márkakereskedőjénél.

Kuponkód: FORD50


Időpontot foglalok
Fontos Információ

Az árak tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. További, legfrissebb információkért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott márkakereskedéssel! [*]A feltüntetett bruttó kiskereskedelmi ár az elérhető Vásárlói megtakarítás, valamint olyan forgalombahelyezési költségek, mint a jövedéki adó, a rendszámtábla ára, valamint a Kombi M1 és DCiV esetén fellépő regisztrációs adó nélkül értendő. A bruttó kiskereskedelmi ár minden modell esetében tartalmazza a márkakereskedőkhöz történő leszállítást és az általános forgalmi adót. [**]A kedvezményes ajánlat és FORD50 kuponkód csak a Ford Online Szerviz Bejelentkezés felületén keresztül történő időpont foglalás esetén érvényes 2020.12.31-ig, az elvégzett szerviz szolgáltatással kapcsolatos díjból kerül levonásra. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható és egy személy csak egyszer veheti igénybe, illetve egy Ford gépjárműre.