2013. 11. 14.

"Fókuszban az inováció" konferencia

A Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara rendezésében november 14. került megrendezésre a "Fókuszban az innováció" című konferencia. Az előadok példákkal alátámasztott ötleteket adtak az érdeklődőknek arról, hogy a gazdasági visszaesés alatt az innovatív megoldásokba fektető cégek hogyan tudták megőrizni nyereségességüket.

A Ford Közép- Kelet-Európai Értékesítő Kft. részéről Dalos Attila flotta értékesítési igazgató mutatta be, hogy az elmúlt években hogyan változott a flotta vásárló cégek gépkocsi vásárlási stratégiája, és a szimpla árengedmények helyett miért került előtérbe a Teljes Tulajdonosi Költség (TCO) alapján történő vásárlás.

Mint az elnevezésből is kiderül, a vásárlás előtt az ügyfelek a saját igényeik, (éves futásteljesítmény, futamidő, műszaki paramétek..) figyelembe vételével készítenek egy átfogó költség elemzést, amelyben az autó ára mellett szerepel még: a futamidő végén várható értékvesztés, üremanyag költség, karbantartási díjak,  alkatrész, olaj, gumiabroncsok ára, biztosítások, adók, esetleges leasing díjak. Ezen paraméterek alapján számított legköltségkimélőbb gépkocsi kerül megvásárlásra.

Nem véletlen, hogy a Ford évek óta piacvezető a flotta piacon, hiszen az innovatív megoldások miatt a legtöbb paraméter tekintetében dobogós helyet foglal el a márka.

Néhány ízelítő:

-öt év, típustól függően akár 250 000km-ig terjedő garancia

-többszörösen díjnyertes, rendkívül alacsony fogyasztású EcoBoost motorok

-kedvező lopási statisztika, 5 csillagos töréstesztek, elérhető alkatrész árak, melyek következtében alacsony biztosítási díjak

-20 000km-ként esedéskes szerviz, amely a Transitoknál, bizonyos feltételekkel akár 50 000km-re is kiterjeszthető

- kiterjedt szerviz hálózat.

-egyedül állóan széles jármű paletta, amely lehetővé teszi a legoptimálisabb gépkocsi kiválasztását, legyen akár a  méretről, teherbírásról, utasok számáról vagy a motor teljesítményéről szó.

A fentiek alapján a Fordnál bizonyítottnak látszik az az elmélet, hogy az innovációra időben elköltött pénz a jövőben többszörösen megtérül.Márkakereskedésünk híreiFeltételek Adatvédelem Állásajánlatok